preskoči na sadržaj

Gimnazija Matije Antuna Reljkovića Vinkovci

 > Naslovnica

Večer matematike

Autor: Ivan Švaganović, 7. 12. 2020.

Dragi učenici, hvala vam na sudjelovanju u ovogodišnjoj Večeri matematike. Nadam se da ste se zabavili te da ste naučili nešto novo ili se barem podsjetili nečega. Posebno zahvaljujem učenicima koji su nam omogućili zabavu kroz raznorazne plakate i programe:
E. Šandrk, L. Labazan, A. Panđa, D. Veselčić, L. Šimleša, B. Petričević i I. Lenđer, 3.c
K. Groš, 2.e
K. Šimić, A. Čović, I. Horvatić, I.N. Čačić, B. Tominac, 4.e
K.Čačić, 1.e
A. Ćićerić, 4.b
V. Dragičević, D. Budim, P. Hodak, L. Čačija, L. Džinić, L. Kuveždić, 4.g
I. Tadić, 1.d
M. Širić, L. Lovrinović, 4.c
Također, velika zahvala i profesorima S. Lukač i I. Lukanović koji su doprinijeli održavanju ovogodišnje Večeri matematike.
Mirela Lončar, prof.
 

 
CARNET
15.01.2021. 14:02
Istraživanje tržišta – poziv na sastanak
U sklopu II. faze programa ,,e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće" Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET ... The post Istraživanje tržišta – poziv na sastanak appeared first on CARNET .

14.01.2021. 16:24
Prethodno savjetovanje – Nabava aplikacije za upravljanje školskom mrežom
Hrvatska akademska i istraživačka mreža-CARNET objavila je prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za nabavu aplikacije za upravljanje školskom mrežom. Prethodno savjetovanje objavljeno je 13. siječnja 2021., a rok za ... The post Prethodno savjetovanje – Nabava aplikacije za upravljanje školskom mrežom appeared first on CARNET .

13.01.2021. 10:12
Prethodno savjetovanje – Nabava sustava za korisnike (CARNET gama)
Hrvatska akademska i istraživačka mreža-CARNET objavila je prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za nabavu sustava za korisnike – CARNET gama. Prethodno savjetovanje objavljeno je 11. siječnja 2021., a rok ... The post Prethodno savjetovanje – Nabava sustava za korisnike (CARNET gama) appeared first on CARNET .

 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Gimnazija Matije Antuna Reljkovića Vinkovci / Trg bana Josipa Šokčevića br. 1, HR-32100 Vinkovci / gimnazija-mareljkovica-vk.skole.hr / ured@gimnazija-mareljkovica-vk.skole.hr
preskoči na navigaciju