preskoči na sadržaj

Gimnazija Matije Antuna Reljkovića Vinkovci

 > Naslovnica

Božićna čestitka 2020.

Autor: Ivan Švaganović, 23. 12. 2020.

IZNESIMO SVJETLO

Ova će godina ostati zapamćena po pandemiji koja je potresla našu svakodnevicu. Unatoč tomu, u godini koja je na izmaku bilo je i lijepih trenutaka. Naši su ih se učenici prisjetili riječima, pjesmom i plesom. Svojom su pozitivom potvrdili da smo, kakva god vremena bila, jedni drugima najveća utjeha. Zato, u iščekivanju dvanaest nepovratnih otkucaja, na visoravni ove godine prepune izazova, zastanimo na trenutak, zavirimo u vlastitu tišinu i iznesimo svjetlo, radost, prihvaćanje sebe, drugoga i različitoga, zakoračimo takvi u novi dan i novu godinu!

Sretan Božić i sretnu novu godinu žele vam učenici, djelatnici i ravnateljica Gimnazije Ivana Biljan, prof.

Pogledajte šareni kolaž učeničkih videouradaka (u prilogu) nastao na poticaj naše ravnateljice. Sve je sjajno složila i obradila Klara Crčić iz 2.f, a rad su mentorirale profesorice: Sandra Milovac, Marija Tikvić i Nikolina Maletić.
 

 
CARNET
15.01.2021. 14:02
Istraživanje tržišta – poziv na sastanak
U sklopu II. faze programa ,,e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće" Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET ... The post Istraživanje tržišta – poziv na sastanak appeared first on CARNET .

14.01.2021. 16:24
Prethodno savjetovanje – Nabava aplikacije za upravljanje školskom mrežom
Hrvatska akademska i istraživačka mreža-CARNET objavila je prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za nabavu aplikacije za upravljanje školskom mrežom. Prethodno savjetovanje objavljeno je 13. siječnja 2021., a rok za ... The post Prethodno savjetovanje – Nabava aplikacije za upravljanje školskom mrežom appeared first on CARNET .

13.01.2021. 10:12
Prethodno savjetovanje – Nabava sustava za korisnike (CARNET gama)
Hrvatska akademska i istraživačka mreža-CARNET objavila je prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za nabavu sustava za korisnike – CARNET gama. Prethodno savjetovanje objavljeno je 11. siječnja 2021., a rok ... The post Prethodno savjetovanje – Nabava sustava za korisnike (CARNET gama) appeared first on CARNET .

 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Gimnazija Matije Antuna Reljkovića Vinkovci / Trg bana Josipa Šokčevića br. 1, HR-32100 Vinkovci / gimnazija-mareljkovica-vk.skole.hr / ured@gimnazija-mareljkovica-vk.skole.hr
preskoči na navigaciju